Fagerstrandveien

Fagerstrandveien ligger som en enebolig i et hyggelig villaområde på Strand.

Fagerstrandveien ligger fint plassert med turmuligheter til fotballbane, lekeplasser, skogsområder og andre avdelinger i Nøtteliten Familiebarnehage. Personalet har fokus på å gå mye og ofte på tur, og benytte seg av barnehagens fine beliggenhet. Barnehagen har store fine lokaler, og gir god plass inne og ute til barns fysiske utfoldelse. Personalet er opptatt av å gi barna et variert kosthold og har fokus på å lage mat fra bunnen av. Vi i personalgruppen er også opptatt av å gjøre inne- og uteområdene inspirerende for
barn å leke og utvikle seg i.

Alle barnehagens ansatte har jobbet med barn i flere år. Vi ser aktiv utelek og variert kosthold som en viktig del av barnas hverdag. Vi mener den viktigste forutsetningen for at barn lærer er trygghet, og jobber kontinuerlig for at alle barn skal føle tilhørighet i barnegruppen, med støttende voksne som gode forbilder. Vi har i Fagerstrandveien 8 barn i alderen 1-3 år. Våre satsingsområder er språk og sosial kompetanse. Vi mener leken er den viktigste læringsarenaen for barn i denne alderen. Vi har som mål å komme oss ut hver dag, og på tur en dag i uken.

Pedagogisk veileder er til stede en dag i uken, men er tilgjengelig for foreldre og ansatte hele uken på telefon og epost.

Sire Enerud Tenne

Fagerstrandveien