Gamle Solbergvei 1

Barnehagen Gamle Solbergvei 1 ligger i et rolig og tilbaketrukket boligområdet i Sandvika. Kort vei til Sandvika sentrum gjør at vi benytter byen flittig med hensyn til natur og kultur.

Barnehagen ligger 5 minutters gange fra Gamle Solberg vei 5 barnehage, en barnehage vi samarbeider mye med. Vi drar på tur sammen, besøker hverandre og har felles samlingsstund.

Vi holder til i et koselig hus, med et stort og fint uteplass tilrettelagt for de aller minste. Inne disponerer barnehagen luftige rom som innbyr til lek og kreativitet, med mange kroker å leke i. I vår fullt utstyrt kjøkken lages det varm mat minst to ganger i uken.

I Gamle Solbergvei 1 har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stedet en fast dag i uken. Personalet legger stort vekt på å se det enkelte barnet, hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har et overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Vi er opptatt av at barna skal få et trygt og stabilt møte med avdelingen siden dette ofte er barnets første møte med barnehagehverdagen. Da vi er små grupper, vil vi enkelt kunne gjøre individuell tilpasning til den enkelte familien. Vi vektlegger derfor god daglig kommunikasjon med foresatte. Kom inn og bli kjent med oss, se med egne øyne hvor fint vi har det i vår barnehage.

Ola Bergene

1337 Sandvika