Gamle Solbergvei 1

Barnehagen Gamle Solbergvei 1 ligger i et rolig og tilbaketrukket boligområdet i Sandvika. Kort vei til Sandvika sentrum gjør at vi benytter byen flittig med hensyn til natur og kultur.

Barnehagen ligger 5 minutters gange fra Gamle Solberg vei 5 barnehage, en barnehage vi samarbeider mye med. Vi drar på tur sammen, besøker hverandre og har felles samlingsstund.

Vi holder til i et koselig hus, med et stort og fint uteplass tilrettelagt for de aller minste. Inne disponerer barnehagen luftige rom som innbyr til lek og kreativitet, med mange kroker å leke i. I vår fullt utstyrt kjøkken lages det varm mat minst to ganger i uken.

I Gamle Solbergvei 1 har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stedet en fast dag i uken. Personalet legger stort vekt på å se det enkelte barnet, hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har et overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Du vil som foreldre alltid kunne ta opp ting med din pedagogiske veileder, selvfølgelig også utenom den faste dagen.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Vi er opptatt av at barna skal få et trygt og stabilt møte med avdelingen siden dette ofte er barnets første møte med barnehagehverdagen. Da vi er små grupper, vil vi enkelt kunne gjøre individuell tilpasning til den enkelte familien. Vi vektlegger derfor god daglig kommunikasjon med foresatte. Kom inn og bli kjent med oss, se med egne øyne hvor fint vi har det i vår barnehage.

Kontaktpersoner:

Pedagogisk veileder:
Ola Bergene
Send epost
Tlf: 900 61 054

Økonomisjef:
Raymond Frivåg
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 3
Mobil: 951 63 424

Inntakssjef:
Grete Andersen
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 2

Personalsjef:
Eli Røstvær
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 1

Gamle Solbergvei 1
Familiebarnehage

Besøksadresse:
Gamle Solbergvei 1
1337 Sandvika
Tlf: 960 49 582

Postadresse:
Kvernbakken 39
1414 Trollåsen