Strandalléen

Nøtteliten familiebarnehage, avdeling Strandalleèn, ligger fint til i første etasje i et bolighus på Nedre Stabekk. Avdelingen er helt ny, og åpner opp i februar 2015. Fra Strandalleen er det kort avstand til den store fotballplassen ved Strand restaurant og til Nøtteliten familiebarnehage, avdeling Micheletsvei og Fagerstrandveien. Fornebuparken er også kun en gåtur unna med store fine grøntarealer.

Barnehagen har en solrik, og fin hage som egner seg for fysisk utfoldelse og kreativ lek. Her er det god boltreplass for barna.

Innvending består barnehagen av en gang, et oppholdsrom med kjøkken, et lekerom, et lekerom/soverom og et bad. Veggene er i lyse, fine farger, og innredningen legger godt til rette for mange forskjellige aktiviteter for barna.

I Strandalleen er det 8 barn mellom 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stede en fast dag i uken. For oss i barnehagen er det viktig å se hvert enkelt barn, og at trygghet, nærhet og omsorg skal prege barnehagen.

Den pedagogiske veilederen har det overordnede ansvaret for tilretteleggingen av et trygt og utviklende miljø, men assistentene har også en aktiv rolle når det gjelder planlegging og tilretteleggelse. For deg som forelder er det alltid mulig å ta opp ting med den pedagogiske veilederen, også utenom pedagogens faste dag i avdelingen.

Vi legger vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Vi er opptatt av at barna skal ha en trygg og stabil hverdag. God daglig kommunikasjon med hjemmet er viktig for oss.

Hilde Hadland

Strandalleén