Biskop Heuchs vei, Voldsløkka

Hakkebakkeskogen familiebarnehage, avdeling Biskop Heuchs vei, ligger idyllisk til i første etasje i et bolighus, helt inntil Voldsløkka. Herfra har vi kort avstand til Voldsløkka hvor vi har enorme gressletter å boltre oss på. Her er det også en fin lekeplass vi benytter oss av.

Barnehagen har en solrik, oversiktlig og fin hage. Her er det god boltreplass for barna. Om høsten spiser vi rips av vår egen gigantiske ripsbusk.

Innvending består barnehagen av en gang, et stort oppholdsrom/lekerom, kjøkken, bad, lekerom og et soverom. Veggene har lyse fine farger, og innredningen legger godt til rette for spennende lek og aktiviteter for barna.

I Biskop Heuchs vei er det 8 barn mellom 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stede en fast dag i uken. For oss i barnehagen er det viktig å se hvert enkelt barn, og at trygghet, nærhet og omsorg skal prege barnehagen.

Den pedagogiske veilederen har det overordnede ansvaret for tilretteleggingen av et trygt og utviklende miljø, men assistentene har også en aktiv rolle når det gjelder planlegging og tilretteleggelse. For deg som forelder er det alltid mulig å ta opp ting med den pedagogiske veilederen, også utenom pedagogens faste dag i avdelingen.

Vi legger vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Vi er opptatt av at barna skal ha en trygg og stabil hverdag. God daglig kommunikasjon med hjemmet er viktig for oss.

Ola Bergene

Biskop Heuchsvei