Daniel Walstadsvei

Vår avdeling i Daniel Walstadsvei, ligger sentralt på Kjelsås i nærheten av trikk, buss og tog. Vi holder til i andre etasje, med gode lokaler for lek og utvikling. Utenfor har vi en koselig hage med lekeapparater, sandkasse og spiseplass.

I nærmiljøet har vi gode turmuligheter, da vi har skogen i umiddelbar nærhet og Akerselva som vi drar til for å mate endene. Teknisk museum ligger like ved, og vi har noen turer dit i løpet av året.

I Daniel Walstadsvei har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stede en fast dag i uken. Personalet legger stort vekt på å se det enkelte barnet, og hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har det overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Du vil som foreldre alltid kunne ta opp ting med din pedagogiske veileder, selvfølgelig også utenom den faste dagen.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Avdelingen er glad i å gå på tur, og om sommeren bruker vi mye tid ute- hvor vi da både leker, spiser og sover ute.

Vi vektlegger god daglig kommunikasjon med foresatte.

Kontaktpersoner:

Pedagogisk veileder:
Hilde Hadland
Send epost
Tlf: 92 484 645

Økonomisjef:
Raymond Frivåg
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 3
Mobil: 951 63 424

Inntakssjef:
Grete Andersen
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 2

Personalsjef:
Eli Røstvær
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 1

Daniel Walstadsvei
Familiebarnehage

Besøksadresse:
Daniel Walstadsvei 9
0493 Oslo
Tlf: 456 35 141

Postadresse:
Kvernbakken 39
1414 Trollåsen