Daniel Walstadsvei

Vår avdeling i Daniel Walstadsvei, ligger sentralt på Kjelsås i nærheten av trikk, buss og tog. Vi holder til i andre etasje, med gode lokaler for lek og utvikling. Utenfor har vi en koselig hage med lekeapparater, sandkasse og spiseplass.

I nærmiljøet har vi gode turmuligheter, da vi har skogen i umiddelbar nærhet og Akerselva som vi drar til for å mate endene. Teknisk museum ligger like ved, og vi har noen turer dit i løpet av året.

I Daniel Walstadsvei har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stede en fast dag i uken. Personalet legger stort vekt på å se det enkelte barnet, og hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har det overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Avdelingen er glad i å gå på tur, og om sommeren bruker vi mye tid ute- hvor vi da både leker, spiser og sover ute.

Vi vektlegger god daglig kommunikasjon med foresatte.

Hilde Hadland

Daniel Walstadsvei