Dr. Rustadsvei

Doktor Rustads vei ligger sentralt til ved Sollerudveien på Lysaker. Den har fint utgangspunkt til masse fine turer og utflukter. Nærmiljøet byr på flere lekeplasser, fine turer langs Lysakerelva, Lysaker Brygge og Sollerudstranda. Det er kort vei til buss og tog, så ofte tar vi turen til Oslo, Fornebuparken eller Sandvika. Noen ganger drar vi og besøker andre Hakkebakkeskogen barnehager.

I barnehagen har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er tilstede en fast dag i uken. Assistentene legger stor vekt på å se det enkelte barn, og trygghet og omsorg er de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har det overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltagende i planlegging og tilretteleggelse. Du vil som forelder alltid kunne ta opp ting med din pedagogiske veileder, også utenom den faste dagen.

For oss er det veldig viktig med et godt foreldresamarbeid. Vi vil inkludere foreldrene i vår virksomhet og holde dem oppdatert på deres barns hverdag. Da vi har små grupper, vil vi enkelt kunne gjøre individuell tilpasning til den enkelte familien. Vi vektlegger derfor god daglig kommunikasjon med foreldre.

Rikke Alræk

Dr. Rustadsvei