Fyrstikkbakken

Vår avdeling i Fyrstikkbakken, ligger rett ved t-bane stasjonen Hellerud, og i nærheten av bussforbindelse. Vi har store og gode lokaler inne, men flere rom til disposisjon for lek og utvikling. Utenfor har vi en stor hage med lekeapparater, sandkasse og spiseplass.

I nærmiljøet har vi gode turmuligheter. Vi drar ofte å besøker noen hester som ikke bor langt unna barnehagen- og ved Skøyen hovedgård er det en koselig lekeplass og store marker disponibelt for fysisk aktivitet.

I Fyrstikkbakken har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stedet en fast dag i uken. Personalet legger stort vekt på å se det enkelte barnet, hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har et overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Du vil som foreldre alltid kunne ta opp ting med din pedagogiske veileder, selvfølgelig også utenom den faste dagen.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Avdelingen er glad i formingsaktiviteter, sang og samlingsstund. Vi bruker mye tid på å gjøre barna trygge, ved å gi dem mye kos og kjærlighet.

Vi vektlegger god daglig kommunikasjon med foresatte.

Kontaktpersoner:

Pedagogisk veileder:
Armin Karimian
Send epost
Tlf: +45 311 92 013

Økonomisjef:
Raymond Frivåg
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 3
Mobil: 951 63 424

Inntakssjef:
Grete Andersen
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 2

Personalsjef:
Eli Røstvær
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 1

Fyrstikkbakken
Familiebarnehage

Besøksadresse:
Fyrstikkbakken 22
0667 Oslo
Tlf: 417 64 439

Postadresse:
Kvernbakken 39
1414 Trollåsen