Fyrstikkbakken

Vår avdeling i Fyrstikkbakken, ligger rett ved t-bane stasjonen Hellerud, og i nærheten av bussforbindelse. Vi har store og gode lokaler inne, men flere rom til disposisjon for lek og utvikling. Utenfor har vi en stor hage med lekeapparater, sandkasse og spiseplass.

I nærmiljøet har vi gode turmuligheter. Vi drar ofte å besøker noen hester som ikke bor langt unna barnehagen- og ved Skøyen hovedgård er det en koselig lekeplass og store marker disponibelt for fysisk aktivitet.

I Fyrstikkbakken har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stedet en fast dag i uken. Personalet legger stort vekt på å se det enkelte barnet, hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har et overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Avdelingen er glad i formingsaktiviteter, sang og samlingsstund. Vi bruker mye tid på å gjøre barna trygge, ved å gi dem mye kos og kjærlighet.

Vi vektlegger god daglig kommunikasjon med foresatte.

Armin Karimian
Tlf: +45 311 92 013