Kirkesvingen

Vår avdeling i Kirkesvingen, ligger like ved Grorud kirke. Hele huset er til vår disposisjon, ved unntak av en utleie leilighet med egen inngang. Vi har store lyse og koselige lokaler med flere rom, blant annet ekstra lekerom og soverom. Utenfor har vi et stort lekeareal i hagen, med lekeapparater og sandkasse. Epletreet i midten av hagen er populært blant barna om høsten.

I nærmiljøet har vi gode turmuligheter, da vi har skogen på Romsås , flere fotballbaner i umiddelbar nærhet og fine lekeplasser. På Romsås ligger også biblioteket som vi besøker noen ganger i løpet av året.

I Kirkesvingen har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stedet en fast dag i uken. Personalet legger stort vekt på å se det enkelte barnet, hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har et overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Avdelingen er opptatt av at alle skal være inkludert og føle seg trygge. Vi er opptatt av god stemning i avdelingen og liker sanglek og samlingsstund.

Armin Karimian
Tlf: +45 31 192 013