Kolderupsvei 5

Kolderupsvei 5 ligger idyllisk til på Disen. Barnehagen ligger i et rolig villastrøk med kort vei til turområder året rundt. Vi går også ofte på besøk til naboavdelingen i Kolderupsvei 2.

Inne disponerer barnehagen åpne og lyse rom som innbyr til lek og kreativitet. Ute har vi et solrikt og koselig lekeområdet.

I Kolderupsvei 5 har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stedet en fast dag i uken. Personalet legger stor vekt på å se det enkelte barnet, hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har et overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Vi er opptatt av at barna skal få et trygt og stabilt møte med avdelingen siden dette ofte er barnets første møte med barnehagehverdagen. Da vi er små grupper, vil vi enkelt kunne gjøre individuell tilpasning til den enkelte familien. Vi vektlegger derfor god daglig kommunikasjon med foresatte. Kom inn og bli kjent med oss, se med egne øyne hvor fint vi har det i vår barnehage.

Marianne Støylen

Kolderupsvei 5