Tåsenveien

Hakkebakkeskogen familiebarnehage, avdeling Tåsenveien, ligger idyllisk til i første etasje i et bolighus på Korsvoll. Ikke langt unna barnehagen ligger lekeplassen i Hansemyrparken og lekeplassen i Blåsbortveien, samt Teknisk museum og Stilla hvor vi kan mate endene.

Barnehagen har en stor, oversiktlig og fin hage med epletrær. Her er det god boltreplass for barna. Hagen er veldig fin for små barn som skal trene seg opp motorisk.

Innvending består barnehagen av en gang, to lekerom, et stellerom og kjøkken. Veggene har lyse fine farger, og innredningen legger godt til rette for spennende lek og aktiviteter for barna.

I Tåsenveien er det 8 barn mellom 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stede en fast dag i uken. For oss i barnehagen er det viktig å se hvert enkelt barn, og at trygghet, nærhet og omsorg skal prege barnehagen.

Den pedagogiske veilederen har det overordnede ansvaret for tilretteleggingen av et trygt og utviklende miljø, men assistentene har også en aktiv rolle når det gjelder planlegging og tilretteleggelse. For deg som forelder er det alltid mulig å ta opp ting med den pedagogiske veilederen, også utenom pedagogens faste dag i avdelingen.

Vi legger vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Vi er opptatt av at barna skal ha en trygg og stabil hverdag. God daglig kommunikasjon med hjemmet er viktig for oss, og med en såpass liten gruppe som vår, ligger det godt til rette for det.

Ola Bergene

Tåsenveien