Ullernveien

Avdelingen i Ullernveien holder til i et idyllisk rødt hus på en liten kolle på Ullern. Her har vi et spennende og variert uteområde med skogsterreng. Ofte har vi besøk av ekorn som lager morsom underholdning i trærne.

Inne har vi flere rom som gir oss god mulighet til å dele barnegruppen for ulike leker og aktiviteter. Lokalene er lyse og luftige, og her trives vi godt.

I området rundt oss har vi mulighet til å gå turer til flere ulike lekeplasser. Trikken stopper like ved, så innimellom drar vi på lengere turer, eller er sammen med avdelingen i Dr. Rustads vei.

I Ullernveien er det 8 barn mellom 1 og 3 år, 2 assistenter og pedagogisk leder en dag pr uke. Assistentene er opptatt av å gi barna gode og trygge barnehagedager med nærhet, omsorg og varierte aktiviteter.

Det er pedagogisk veileder som er ansvarlig for å tilrettelegge for det pedagogiske opplegget i avdelingen, alltid i tett samarbeid med assistentene. Når pedagogisk leder ikke er i barnehagen er det mulighet for kontakt pr mail eller telefon om det skulle være noe dere ønsker å ta opp.

Tett samarbeid med foreldrene er viktig for oss. Vi er en liten gruppe, og har gode muligheter til å tilpasse oss og ta hensyn til ulike behov. Tiden hos oss er barnas første møte med barnehage, og vi ønsker å gi gode erfaringer, opplevelser og basiskompetanse. I planene våre vektlegger vi lek, språkutvikling og sosial kompetanse.

Bente Frislid

Ullernveien