Høvikveien

Høvikveien stod ferdigstilt november 2014. Avdelingen ligger som en underetasje av en tomannsbolig, med store nyoppussede lokaler.

Som nylig oppstartet avdeling jobber vi i personalgruppen mye med å gjøre avdelingens lokaler inspirerende for barn.

Assistentene i Høvikveien har stor interesse av matlaging og avdelingen serverer varm mat så å si hver dag. Vi er også opptatt av at barna skal få sunn mat laget fra bunnen av, med mye grønnsaker.

Avdelingen har også et stort nytt inngjerdet uteområde hvor barna kan utvikle seg motorisk.

Avdelingen har også et samarbeid med Nøttelitens avdeling i Hans Øverlands vei, i form av felles turer og besøk.

Vi mener den viktigste forutsetningen for at barn lærer er trygghet, og jobber kontinuerlig for at alle barn skal føle tilhørighet i barnegruppen, med støttende voksne som gode forbilder.

Vi har i Høvikveien 8 barn i alderen 1-3 år. Våre satsningsområder er språk og sosial kompetanse. Vi mener leken er den viktigste læringsarenaen for barn i denne alderen.

Vi har som mål å komme oss ut hver dag, og på tur en dag i uken. Foruten andre barnehager i nærheten som vi kan gå på besøk til og samarbeide med, har vi Ballerud golfbane og turstier rundt oss som gir fine turmuligheter. Butikken er heller ikke langt unna, og barna synes det er gøy å få være med på å handle mat her hver uke. Av og til drar vi også til biblioteket på Bekkestua eller i Sandvika.

Pedagogisk veileder er til stede en dag i uken, men er tilgjengelig for foreldre og ansatte hele uken på telefon og e-post.

Kontaktpersoner:

Pedagogisk veileder:
Kjersti Espeland Nilsen
Send epost
Tlf: 951 63 983

Økonomisjef:
Raymond Frivåg
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 3
Mobil: 951 63 424

Inntakssjef:
Grete Andersen
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 2

Personalsjef:
Eli Røstvær
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 1

Høvikveien
Familiebarnehage

Besøksadresse:
Høvikveien 60
1356 Bekkestua
Tlf: 953 64 098

Postadresse:
Kvernbakken 39
1414 Trollåsen