Kyrresvei

Vår avdeling i Kyrresvei, ligger i et boligstrøk på Stabekk. Vi disponerer ene delen av en tomannsbolig, hvor vi har fine lokaler for lek og utvikling. Utenfor har vi en stor, flott hage til disposisjon med lekeapparater, sandkasse og spiseplass.

I nærmiljøet har vi gode turmuligheter, da vi har fotballbane, koselige lekeplasser og skog i nærheten. Biblioteket på Bekkestua benyttes flere ganger i løpet av året.

I Kyrresvei har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stedet en fast dag i uken. Personalet legger stort vekt på å se det enkelte barnet, hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har et overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, selvstendighet og språkutvikling. Avdelingen er glad i å gå på tur, og går så ofte som vi kan. Bruk av bøker og sang er med på barnehagens daglige aktiviteter.

Vi vektlegger god daglig kommunikasjon med foresatte.

Øyvind Jambor

Kyrresvei