Lillehagveien

Barnehagen i Lillehagveien ligger i et rolig og tilbaketrukket boligområdet i Bærums lengste blindvei med store grøntområder i nærheten. Det er kort vei til Sandvika sentrum med de tilbud om muligheter det byr på.

Hagen er stor og solrik med lekemuligheter tilpasset de aller minste. Inne disponerer barnehagen lyse, luftige og oversiktlige rom som innbyr til lek og kreativitet. I vårt fullt utstyrte kjøkken lages det varm mat minst to ganger i uken.

I Lillehagveien har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stedet en fast dag i uken. Personalet legger stort vekt på å se det enkelte barnet, hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har et overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Vi er opptatt av at barna skal få et trygt og stabilt møte med avdelingen siden dette ofte er barnets første møte med barnehagehverdagen. Da vi er små grupper, vil vi enkelt kunne gjøre individuell tilpasning til den enkelte familien. Vi vektlegger derfor god daglig kommunikasjon med foresatte. Kom inn og bli kjent med oss, se hvor fint vi har det i vår barnehage.

Øyvind Jambor

Lillehagveien