Lillehagveien

Barnehagen i Lillehagveien ligger i et rolig og tilbaketrukket boligområdet i Bærums lengste blindvei med store grøntområder i nærheten. Det er kort vei til Sandvika sentrum med de tilbud om muligheter det byr på.

Hagen er stor og solrik med lekemuligheter tilpasset de aller minste. Inne disponerer barnehagen lyse, luftige og oversiktlige rom som innbyr til lek og kreativitet. I vårt fullt utstyrte kjøkken lages det varm mat minst to ganger i uken.

I Lillehagveien har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stedet en fast dag i uken. Personalet legger stort vekt på å se det enkelte barnet, hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har et overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Du vil som foreldre alltid kunne ta opp ting med din pedagogiske veileder, selvfølgelig også utenom den faste dagen.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Vi er opptatt av at barna skal få et trygt og stabilt møte med avdelingen siden dette ofte er barnets første møte med barnehagehverdagen. Da vi er små grupper, vil vi enkelt kunne gjøre individuell tilpasning til den enkelte familien. Vi vektlegger derfor god daglig kommunikasjon med foresatte. Kom inn og bli kjent med oss, se hvor fint vi har det i vår barnehage.

Kontaktpersoner:

Pedagogisk veileder:
Øyvind Jambor
Send epost
Tlf: 412 32 322

Økonomisjef:
Raymond Frivåg
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 3
Mobil: 951 63 424

Inntakssjef:
Grete Andersen
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 2

Personalsjef:
Eli Røstvær
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 1

Lillehagveien
Familiebarnehage

Besøksadresse:
Lillehagveien 52 B
1365 Blommenholm
Tlf: 960 49 587

Postadresse:
Kvernbakken 39
1414 Trollåsen