Micheletsvei

Nøtteliten familiebarnehage, avdeling Michelets vei, ligger fint til i første etasje i et bolighus på Nedre Stabekk. Herfra har vi kort avstand til den store fotballplassen ved Strand restaurant og til Nøtteliten familiebarnehage, avdeling Strandalleen. En liten gåtur unna ligger Fornebuparken.

Barnehagen har en solrik, oversiktlig og fin hage. Her er det god boltreplass for barna. Om høsten koser vi oss med pærer fra pæretreet.

Innvending består barnehagen av en gang, et oppholdsrom med kjøkken, et lekerom, et lekerom/soverom og et bad. Veggene er i lyse, fine farger, og innredningen legger godt til rette for mange forskjellige aktiviteter for barna.

I Michelets vei er det 8 barn mellom 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stede en fast dag i uken. For oss i barnehagen er det viktig å se hvert enkelt barn, og at trygghet, nærhet og omsorg skal prege barnehagen.

Den pedagogiske veilederen har det overordnede ansvaret for tilretteleggingen av et trygt og utviklende miljø, men assistentene har også en aktiv rolle når det gjelder planlegging og tilretteleggelse. For deg som forelder er det alltid mulig å ta opp ting med den pedagogiske veilederen, også utenom pedagogens faste dag i avdelingen.

Vi legger vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Vi er opptatt av at barna skal ha en trygg og stabil hverdag. God daglig kommunikasjon med hjemmet er viktig for oss.

Kontaktpersoner:

Pedagogisk veileder:
Ola Bergene
Send epost
Tlf: 900 61 054

Økonomisjef:
Raymond Frivåg
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 3
Mobil: 951 63 424

Inntakssjef:
Grete Andersen
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 2

Personalsjef:
Eli Røstvær
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 1

Micheletsvei
Familiebarnehage

Besøksadresse:
Micheletsvei 85
1368 Stabekk
Tlf: 960 49 461

Postadresse:
Kvernbakken 39
1414 Trollåsen