Snarøyveien

Snarøyveien barnehage ligger idyllisk og sentralt til på Snarøya. Nærheten til natur og friområder gjør at vi har unike turmuligheter, sommer som vinter.

Barnehagen holder til i et moderne/nytt hus omgitt av et koselig og et godt tilrettelagt uteområdet for de aller minste. Inne disponerer barnehagen fine lyse rom, et stort nytt bad/ stellerom og et fullt utstyrt kjøkken hvor det lages varm mat minst to ganger i uken.

I Snarøyveien-barnehage har vi 8 barn i alderen 1-3 år, 2 assistenter og 1 pedagogisk veileder som er til stedet en fast dag i uken. Personalet legger stor vekt på å se det enkelte barnet, hos oss er nærhet og omsorg de viktigste verdiene vi formidler i løpet av en barnehagehverdag.

Pedagogen har et overordnede pedagogiske ansvaret for å tilrettelegge for et trygt og utviklende miljø, men hos oss er også assistentene aktivt deltakende i planlegging og tilretteleggelse.

Vi legger stor vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. Vi er opptatt av at barna skal få et trygt og stabilt møte med avdelingen siden dette ofte er barnets første møte med barnehagehverdagen. Da vi er små grupper, vil vi enkelt kunne gjøre individuell tilpasning til den enkelte familien. Vi vektlegger derfor god daglig kommunikasjon med foresatte.

Kom inn og bli kjent med oss, se med egne øyne hvor fint vi har det i vår barnehage.

Rikke Alræk

Snarøyveien