Tveterlia

Tveterlia ligger i en rolig blindvei på Haslum ikke langt fra Bekkestua, som med bibliotek og brannstasjon er et spennenende turmål. I barnehagen har vi en stor og solrik hage å boltre oss i. Den har akebakke om vinteren og spennende huler under bærbuskene om sommeren. I tillegg er det flere lekeplasser og fine turveier i nærmiljøet.

Innendørs har vi lyse og nyoppussede lokaler med god plass til lek. Vi har to store lekerom og fin mulighet til å dele barnegruppen for ulike aktiviteter.

I Tveterlia er det 8 barn mellom 1 og 3 år, to assistenter og pedagogisk leder tilstede en dag pr uke. Assistentene er opptatt av å gi barna gode og trygge barnehagedager med nærhet, omsorg og varierte aktiviteter.

Selv om det er pedagogen som har det overordnede ansvaret for barnehagens innhold, lages planer i nært samarbeid med assistentene. Disse er med på å legge til rette for, gjennomføre og evaluere alt som skjer på avdelingen. På dager pedagogisk veileder ikke er tilstede i barnehagen, er det mulig å ta kontakt på mail eller telefon om det er noe man ønsker å ta opp.

Tett samarbeid med foreldrene er viktig for oss. Vi er en liten gruppe, og har gode muligheter til å tilpasse oss og ta hensyn til ulike behov. Tiden hos oss er barnas første møte med barnehage, og vi ønsker å gi gode erfaringer, opplevelser og basiskompetanse. I planene våre vektlegger vi lek, språkutvikling og sosial kompetanse.

Bente Frislid

Tveterlia