Wedel Jarlsbergsvei

Nøtteliten Familiebarnehage, avdeling Wedel Jarlsbergsvei holder til i kjelleretasjen til en enebolig på Jar. Det er mange store vinduer i alle retninger så avdelingen framstår som veldig lys.

Barnehagen har en egen oversiktlig og privat hage som er godt skjermet.  Der har barna god pass til å leke. Huseier har et lite hønsehus på gårdsplassen så barna kan få besøke hønene hver dag.

Vi har kort vei til store lekeområder ved Jar kirke, samt butikken og lekeplassen i Njålveien. Dessuten har vi tett samarbeide med Nøtteliten familiebarnehages avdelinger i Storengveien og Kyrres vei. Til dem går vi tur flere ganger i uken, eller vi får besøk av dem.

Innvendig består barnehagen av en gang med garderobe. Vi har stort oppholdsrom, lekerom, soverom/kose/eventyr rom, kjøkken og bad. Veggene er i lyse, fine farger, og innredningen legger godt tilrette for mange forskjellige aktiviteter for barna.

I Wedel Jarlsbergsvei er det plass til 8 barn mellom 1-3 år. De blir godt tatt vare på av to flinke assistenter og pedagogisk veileder som er tilstede en fast dag i uken.

For oss i barnehagen er det viktig å se hvert enkelt barn, og at trygghet, nærhet og omsorg skal prege barnehagen. Den pedagogiske veilederen har det overordnede ansvaret for tilretteleggingen av et trygt og utviklende miljø, men assistentene har også en aktiv rolle når det gjelder planlegging og tilrettelegging. For deg som forelder er det alltid mulig å ta opp ting med den pedagogiske veilederen også utenom pedagogens faste dag i avdelingen.

Vi legger vekt på sosial kompetanse, lek og språkutvikling. I tillegg er vi opptatt av at barna skal ha en trygg og stabil hverdag.

Kontaktpersoner:

Pedagogisk veileder:
Annika Agelin
Send epost
Tlf: 930 13128

Økonomisjef:
Raymond Frivåg
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 3
Mobil: 951 63 424

Inntakssjef:
Grete Andersen
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 2

Personalsjef:
Eli Røstvær
Send epost
Tlf: 66 82 22 22 Tastev. 1

Wedel Jarlsbergsvei
Familiebarnehage

Besøksadresse:
Wedel Jarlsbergsvei 4 A
1358 Jar
Tlf: 456 35 173

Postadresse:
Kvernbakken 39
1414 Trollåsen